Teater fortsättning

Helgkurs lö-sö 19-20 oktober

Vill du fortsätta undersöka teaterns magiska värld? Jättekul och vad härligt att du vill mer med ditt teaterarbete! Vi ser verkligen fram emot denna helgkurs och går bland annat in i ett fördjupningsarbete i rollkaraktär, scennärvaro och spontanitet.

Detta är en helgkurs för dig som tidigare har gått en nybörjarkurs eller på annat sätt har någon erfarenhet av teater. Du är fortsatt nyfiken på att utvecklas som skådespelare och vill och lära dig mer tillsammans med andra underbara teaterintresserade. Vi går in i en fas där arbetet med rollkaraktärerna förstärks. Vi utgår från ett manus och ser vad händer med en rollkaraktär som vi tolkar på olika sätt. Vi provar, bollar och undersöker vad som händer i mötet mellan skådespelare och publik med rekvisita, ljud och kostym. Allt är möjligt!

Hur spännande som helst och vad som helst kan hända på scenen. Vi jobbar med det kreativa berättandet som vi alla besitter, släpper vår inre kritiker, analyserar och lär oss hur vi kan föra skådespelararbete vidare. Och som med alla våra kurser, med glädje, skratt och härliga möten.

Tid: 19-20 oktober. Kl. 10.00 – 18.00. Lördagen kan bli förlängd. Kanske tar vi en AW efter vårt teaterarbete, vem vet.
Plats: Snoilskyvägen 8, Stockholm
Kostnad: 1 600kr + medlemskap 100kr.
Anmälan: info@teaterscentralen
Varmt välkommen!