Kurser

A full length colorful image of a group of diverse teenagers wearing colorful clothes with black, as a cast for a play or theater production. Kevin, Hayley, Austin, John, Gavin, Eli, Aaron, Malena, MOntisha, Alyssa

Prova-på-Teater 4 söndagar! Start 19 februari

Hög tid att förverkliga sina drömmar och utmana sig själv!
”Prova-på-teater” är för dig som längtar efter en introduktion inom teatervärlden och känner lusten att testa mer eller som kanske nosat lite grann och vill undersöka vidare.

Start söndag 19 februari 2023

Äntligen! Nu är vi på gång med Prova-på-teaterkursen. Vi är så taggade och hoppas att ni också är detsamma. Nu kör vi!

Detta är en kurs för dig som vill prova på för allra första gången eller som kanske ”nosat” lite grann och vill lära dig mer. Vi arbetar generationsövergripande och ålder är egalt i sammanhanget. 
Max 12 deltagare.

I år kommer vi att vara två pedagoger, en teaterpedagog och en musikpedagog med stor passion för teater. Allt för att ni som kursdeltagare ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Vi kommer att arbeta med grundläggande teaterövningar och även det egna berättandet. 

Fokus kommer att ligga på samspel, koncentration, fantasi och inlevelse. Som deltagare får du utforska teatern och skådespeleri i ett avslappnat och lugnt tempo. Du får möjlighet att hitta din kreativitet och bli bekväm inför andra och i grupp. 

Om du vill fortsätta spela teater efter kursens slut försöker vi lotsa dig och tipsa om teatergrupper i länet.

Tid: 4 söndagar kl. 18.00 – 21.00. 19, 26 februari och 5, 12 mars.

Plats: Skånegatan 90, Södermalm 

Arrangör: Teaterscentralen

Kostnad: 1 300kr + medlemskap 100kr

Intressenmälan (ej bindande): info@teaterscentralen.se

Varmt välkommen!