Prova-på-teater! Start 22 september och 27 oktober

Prova-på-Teater 4 söndagar! Start 22 september och 27 oktober

Vi är lite stolta över alla lovord här på Teaterscentralen efter våra tidigare kurser.

”Teaterpassen var super! Jag älskade mina senaste söndagar! Dansade hem varje kväll! Man fick verkligen lära känna sin egen kroppsspråk, agera ut i stunden, hantera sin röst.”
Maria, tidigare kursdeltagare

Nu har vi fått så många förfrågningar om ännu ett kurstillfälle och det gillar vi. Alla ska spela teater. Så är det bara. Hoppas ni hänger på för det vill vi!

Förra kursen blev fulltecknad rätt snabbt så tveka inte. Vi är så taggade att få köra i gång igen och hoppas att ni också är detsamma. Nu kör vi!

Detta är en kurs för dig som vill prova på för allra första gången eller som kanske varit runt och nosat lite grann och vill lära dig mer. Vi arbetar generationsövergripande och ålder är egalt i sammanhanget.
Max 12 deltagare.

Vi är två pedagoger, en teaterpedagog och en musikpedagog som arbetar tillsammans. Allt för att ni som kursdeltagare ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Vi arbetar med grundläggande teaterövningar och även det egna berättandet. Fokus kommer att ligga på samspel, koncentration, fantasi, inlevelse, röst och ljud. Som deltagare får du utforska teatern och skådespeleri i ett avslappnat och lugnt tempo. 

Du får möjlighet att hitta din kreativitet och bli bekväm inför andra och i grupp. 
Om du vill fortsätta spela teater efter kursens slut försöker vi lotsa dig och tipsa om teatergrupper i länet.

Tid: 4 söndagar kl. 18.00 – 21.00. Start 22 september och 27 oktober
Plats: Snoilskyvägen 8, Stockholm
Kursledare: Katarina Rosenback, auktoriserad dramapedagog, amatörteaterregissör.
Sebastian Mantel, musikpedagog och musiker.
Arrangör: Teaterscentralen
Kostnad: 1 500kr + medlemskap 100kr
Varmt välkommen!

Anmälan: 

    ”Teatern är det underbaraste av alla gömställen för dem som i hemlighet har stoppat barndomen i fickan och gett sig av för att leka vidare till livets slut.”
    Max Reinhardt